Cine suntem? 

Constructii-Mag.ro este un magazin online care ofertă soluții complete, pentru achiziția de scule electrice și accesorii, unelte, utilaje, compresoare, generatoare, aparate de sudura și consumabile pentru sudură, echipamente de protecție pentru domenii precum: construcții, amenajări interioare, grădinărit și industrie.

La Constructii-Mag.ro beneficiezi atât de consultanța tehnică de care ai nevoie, cât și de promoții și pachete promoționale, care să te ajute în eficientizarea investițiilor pe care trebuie sa le faci, astfel încât să fii pe deplin mulțumit de alegerea făcută. Constructii-Mag.ro deține un spațiu de depozitare generos care permite realizarea livrărilor, din stocul propriu, într-un timp cât mai scurt.

Constructii-Mag.ro îți oferă produse de la producători renumiți în domeniu, precum: Bosch, DeWalt, Makita, Stihl, Ruko, Rems, Rothenberger, Ridgid, Pramac, Felo, Unior, Stanley. Totodată, asigurăm, prin partenerii noștri, service în garanție și post garanție, cu piese de schimb originale pentru toate produsele comercializate, astfel încât poți fi sigur că investiția făcută este una de durată.

Constructii-Mag.ro este soluția rapidă, sigură și avantajoasă pentru scule, utilaje și echipamente!